+45 33 73 00 73
Kontakt

Om Desitin

Desitin Arzneimittel GmbH er en international virksomhed med afdelinger i Tyskland, Schweiz, Storbritannien, Skandinavien, Finland og Østeuropa. På vores fabrik i Hamborg producerer vi specialiserede og innovative produkter til behandling af neurologiske og psykiatriske sygdomme med særligt fokus på vores kerneområder epilepsi og Parkinsons syndrom.

Et af Desitins mest vigtige aktivitets- og investeringsområder er gennem forskning og udvikling at optimere den farmaceutiske terapi inden for sygdomme i centralnervesystemet.

Vi ser vigtigheden af ​​udveksling af viden og videnskabelig information, og arbejder derfor tæt sammen med behandlende læger, fordi vi på den måde kan lykkes i vores arbejde med at udvikle behandlingsformer inden for neurologi og psykiatri.

Vi er en partner til læger, farmaceuter og patienter og tilbyder en omfattende service ud over vores produkter. Vores specialiserede personale og vores medicinske afdeling samarbejder med sundhedspersonale for at optimere patientbehandlingen. Vores mål er at hjælpe patienterne til at leve med deres sygdom bedst muligt og at sikre dem en så god fremtid som muligt.

Desitin Code of Conduct

Du forlader nu webstedet desitin.dk. Logo

Dette link fører dig til et websted, som vores privatlivspolitik ikke gælder for. Du er selv ansvarlig for din omgang med denne hjemmeside.

Annuler Fortsæt