+45 33 73 00 73
Kontakt

Sygdomsområder

Desitin's fokusområde er indenfor centralnervesystemet (CNS), specielt epilepsi, dystoni, spasticitet, blefarospasme og hypersalivation.

Epilepsi

Epilepsi er en af de hyppigste neurologiske lideler. I Danmark regner man med, at ca. 0,5-1% i befolkningen lider af epilepsi i en eller anden form. Det svarer til, at der konstant er ca. 55.000 personer med behov for behandling for epilepsi.
Læs mere

Dystoni

Dystoni har mange ansigter. Det kan være ufrivillige bevægelser i hele eller dele af kroppen. Det udspringer fra hjernen som ikke er i stand til at kontrollere impulserne til musklerne.
Læs mere

Savl (Hypersalivation)

Hypersalivation, sialorrhea, savlen, for meget mundvand - kært barn har mange navne. 

Disse er et symptom ved, at mange med neurologiske sygdomme (ex. Parkinsons sygdom, ALS (amyotrofisk lateral sklerose), hjerneskader, spastisk lammelse) har problemer med at kontrollere deres mundvand.
Læs mere

Spasticitet

Spasticitet er en forstyrrelse i signalerne mellem vores hjerne og vores muskulatur. Den kendetegnes ved spændte og stive muskler hvor evnen til kontrol er helt eller delvist mistet.
Læs mere

Psykiatri

Bipolar lidelse er kendetegnet ved to eller flere episoder med mani, hypomani eller depression, hvor mindst en af episoderne er en mani/hypomani.
Læs mere

Du forlader nu webstedet desitin.dk. Logo

Dette link fører dig til et websted, som vores privatlivspolitik ikke gælder for. Du er selv ansvarlig for din omgang med denne hjemmeside.

Annuler Fortsæt